Program TV

  • 01:00

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    Napięcie rośnie, kiedy Chris Kristjanson zauważa spadek połowów. Czy powinien zwinąć sieci, czy pozostać na miejscu, mając nadzieję, że ryby powrócą? Brak ryb to dla Chrisa brak zarobku...

  • 01:45

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    Załoga Chrisa wyrusza w poszukiwaniu nowych łowisk, pomaga im ojciec Chrisa, Robert. Czy uda im się znaleźć dobre miejsce i dokonać połowu, który pozwoli zadowolić klientów?

  • 02:35

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    Temperatura spada poniżej -50 stopni Celsjusza. Trevor i Matt są pozostawieni sami sobie, kiedy ich transporter ulega awarii. Załoga Chrisa wyrusza na misję ratunkową.

  • 03:20

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    Chris nie przestaje naciskać na swoją załogę, by ta zapuszczała się dalej na niezbadany lód. Tymczasem Mike i Justin starają się naprawić transporter, bo ich koszty rosną, a połowy maleją.

  • 04:10

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    Załogi kończą sezon, mając nadzieję, że uda im się zrealizować kwoty połowów. Chris zastawia więcej sieci. Czy taka polityka się opłaci, czy okaże się błędem?

  • 04:55

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    To już ostatnie dni zimowego sezonu wędkarskiego, ponieważ lód na jeziorze zaczyna się niebezpiecznie topić. Wszyscy walczą, aby jeszcze złowić wielką rybę i zarobić wielką kasę.

  • 06:00

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    Squizzy, kapitan kutra Bold Contender, wyrusza na morze w nadziei, że uda mu się zarobić na zwyżce cen homarów. Na wodach wokół południowej Tasmanii chce złowić 1900 homarów.

  • 06:45

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    Cena homarów stoi bardzo wysoko — powyżej 100 dolarów australijskich za kilogram — ale wszystkie załogi zmagają się z problemami. Załogi kutrów Kai Kuora i Ansons Bay chcą złowić po 1000 sztuk.

  • 07:40

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    Nowicjusz Steve Hursey dokonuje pierwszego zimowego połowu; w restauracji należącej do jego rodziny kończą się zapasy homarów, a Steve ma temu zaradzić.

  • 08:40

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    Załoga kutra Bold Contender zmierza w stronę Pedra Blanca, miejsca słynącego z ogromnych fal. Niewielu poławiaczy homarów zapuszcza się w te trudne i niebezpieczne rejony.

  • 09:40

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    Życie na morzu bywa bardzo samotne — zwłaszcza kiedy jesteś poławiaczem homarów. Kapitan Squizzy i Deckie Tabor wracają z pustymi ładowniami, bo na morzu pojawiły się tajemnicze iskrzyłudy.

  • 10:35

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    Załoga kutra Ella Rose łowi homary nieopodal Three Hummock Island na północ od Tasmanii. Złapali już największego homara tego sezonu — olbrzyma ważącego 3,8 kg — ale nie zamierzają na tym poprzestać.

  • 11:35

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    Załoga kutra Bold Contender rusza w ostatni rejs zimowego sezonu; kapitan Squizzy ma na pokładzie homary warte ponad 30 tys. dolarów, ale pojawia się poważny problem.

  • 12:35

    11/02

    Australijscy poławiacze homarów - Sezon 2

    To już ostatni tydzień zimowego sezonu połowów. Potężny przypływ w Cieśninie Bassa pcha kuter Ella Rose na ostre jak brzytwy skały Three Hummock Island.

  • 13:35

    11/02

    Rzeczne potwory - Sezon 8

    Australia: samolot z grupą aborygeńskiej starszyzny awaryjnie ląduje na wodzie. Sześć osób znika na otwartym morzu. Jeremy chce zbadać, co się z nimi stało.

  • 14:40

    11/02

    Rzeczne potwory - Sezon 8

    Według doniesień coś straszy w wodach jednego z najpopularniejszych miejsc turystycznych w USA: wysp Florida Keys. Jeremy rusza na wyspy, aby ustalić tożsamość „potwora".

  • 15:40

    11/02

    Rzeczne potwory - Sezon 8

    Krążą przerażające opowieści o atakach na pływaków w tropikalnym raju — miejscowi winią za nie potwora znanego jako „Lusca". Jeremy szuka odpowiedzi na pytania — i wypływa na niebezpieczne wody...

  • 16:45

    11/02

    Rzeczne potwory - Sezon 8

    Mrożące krew w żyłach raporty o martwych ciałach okaleczonych przez tajemniczego morskiego potwora sprawiają, że Jeremy zaczyna śledztwo na wodach Zatoki Kalifornijskiej.

  • 17:50

    11/02

    Rzeczne potwory - Sezon 8

    Odcinek specjalny: zajrzymy za kulisy programu i zobaczymy, jak powstaje cały sezon programu „Rzeczne potwory".

  • 18:50

    11/02

    Rzeczne potwory - Sezon 9

    Stara społeczność rybacka na wulkanicznej wyspie na Pacyfiku jest terroryzowana przez coś dziwnego, co kryje się w wodzie. Czy Jeremy zdoła poznać prawdę o tym groźnym zwierzęciu?

  • 19:55

    11/02

    Rzeczne potwory - Sezon 9

    Sulawesi, Indonezja: turysta nurkujący z rurką i kilku miejscowych rybaków zginęło albo odniosło rany po spotkaniu z tajemniczą morską bestią, która przebija swoje ofiary. Co odkryje Jeremy?

  • 21:00

    11/02

    Taaaki karp! - Sezon 1

    W tym odcinku Ali Hamidi, Tom Dove i Danny Fairbrass polują na wielkiego karpia we włoskich rzekach i jeziorach.

  • 22:00

    11/02

    Taaaki karp! - Sezon 1

    Tym razem łowcy karpi wyruszają do Europy Środkowej — na Węgry. Ali Hamidi, Neil Spooner i Tom Dove zarzucą wędki w wody jeziora Balaton.

  • 23:00

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    Załogi chcą już wejść na lód i optymistycznie patrzą na nadchodzący zimowy sezonu — ale matka natura ma inne plany. Zmienna pogoda sprawia, że Trevor i jego pracownik Riley stąpają po cienkim lodzie...

  • 23:55

    11/02

    Lodowi wikingowie - Sezon 2

    Na jeziorze Winnipeg wciąż stoi lód. Załogi ryzykują wyprawy dalej od brzegu, ale świeży śnieg stwarza nowe zagrożenie: gołoledź.

O nas

Polsat Viasat Explore to więcej niż kanał telewizyjny; jesteśmy ciekawi, żądni przygód i gotowi na wszystko - odkrywanie tego, co nowe i niezwykłe napędza nas i dopinguje. Od najnowszych odkryć naukowych po codzienne, nieco niekonwencjonalne życie naszych fascynujących bohaterów.

Gdzie nas oglądać

70

141

528

 

76

343

318

394